Zuzana Belohorcová se odvázala a vyfotila se zcela nahá!

Zuzana Belohorcová 21

Autor: Lelková, stars24.cz

27. března 2018 21:02

Zuzana Belohorcová (42), původem ze Slovenska a aktuálně žijící v Miami, se ráda fotí s minimem oblečení. Tentokrát ale na sobě nenechala vůbec nic! Bez make-upu a s rozcuchanými vlasy zveřejnila fotku na svém instagramovém profilu.

„Dobré ráno světe, jedna ranní, nedělní, koupelnová s bordelem na hlavě. Mějte všichni krásný, pohodový den a nezapomeňte na úsměv.“ Tak napsala popisek ke své fotce na Instagramu a pozdravila fanoušky.

Aby se neřeklo tak fotku pořídila velmi rafinovaně, z odrazu ze zrcadla, kde je vidět pouze z profilu. Silikonové přednosti zakryla hvězdičkami, ale výstavní pozadí nechala na obdiv. Touto fotkou určitě potěšila své mužské publikum na sociální síti. 

Avšak tato slovenská moderátorka si to i po dvou dětech může dovolit, tvrdě na sobě maká, a to se také nebojí zveřejňovat. Předtím než se přestěhovala do Miami v Americe, ji můžeme znát z televizních obrazovek jako moderátorku erotického Peříčka z české stanice Nova, či ze slovenské obdoby Láskanie.

Život v prosluněném městě Miami si velmi užívá, a momentálně je se svými rodiči na Bahamách, kteří ji přijeli navštívit a společně si dopřávají odpočinku.

Témata: Zuzana Belohorcová Instagram fotografie