Hospitalizovaný Jindřich Forejt: Obrat o 180 stupňů!

Jindřich Forejt (vlevo) po boku prezidenta Miloše Zemana.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2021 8:35 | Aktualizováno: 5. března 2021 22:22

Jindřich Forejt podle některých informací už neměl být mezi námi, ale opak je pravdou. Zvěsti o jeho smrti se naštěstí nepotvrdily, ačkoliv podle všeho platí, že musel být hospitalizován kvůli vážným zdravotním potížím.

V úterý večer se v médiích objevila zpráva o úmrtí Jindřicha Forejta, která byla později dementována. Došlo k tomu jen pár hodin poté, co se poprvé začalo mluvit o zhoršení jeho zdravotního stavu.

Jak vás stars24.cz informoval s odkazem na informace deníku Blesk, někdejšího zaměstnance Pražského hradu měla postihnout mrtvice a následně krvácení do mozku. Z testů měl také zjistit, že v minulosti prodělal koronavirovou infekci.

Zvěsti o jeho smrti, které nejprve kolovaly především po sociálních sítích, se naštěstí ukázaly být nepravdivé. Zástupci nemocnice, kde má být hospitalizován, totiž informaci popřeli.

„Informace, které běhají po Twitteru, nemohu potvrdit,“ řekla webu novinky.cz mluvčí motolské nemocnice Pavlína Danková. Ředitel zařízení, bývalý ministr zdravotnictví Miroslav Ludvík zase pro server idnes.cz uvedl, že nikdo v tomto věku (43) v nemocnici nezemřel.

Témata: Jindřich Forejt Miloš Zeman