Pokrytecká Krainová: Fanoušci nechápou, jak si mohla něco takového dovolit!

Simona Krainová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2021 13:03 | Aktualizováno: 3. března 2021 22:00

Simona Krainová se momentálně nachází v zahraničí, přesto si neodpustila vyjádření k tomu, co momentálně zažívají lidé v Česku. Fanoušci ale nechápou, jak si mohla dovolit něco takového říct.

Simona Krainová minimálně z jednoho úhlu pohledu udělala dobře, když vyrazila na ostrov Svatý Martin. Zatímco v Česku platí poměrně přísná omezení pohybu, v Karibiku se může dělat, co chce. Občas by se však nad svými činy měla předem zamyslet.

Svědčí o tom její poměrně nevhodný komentář u včerejšího příspěvku. „Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi. Držte se,“ vzkázala modelka. Rozčílila tak spoustu fanoušků, kteří jí to v komentářích dali jasně najevo.

„Tak to je vtip týdne, možná i měsíce… Já taky soucítím s hladovými, asi jim pošlu fotku řízků s nějakými prázdnými frázemi,“ zní jeden takový. „Těžko chápete nás ostatní, co chodíme do práce, nikam a nic nemůžeme, někteří ani nemáme za co žít, o cestování si můžeme nechat zdát,“ stojí v dalším vzkazu.

Někteří diskutující byli o něco shovívavější. „Tak teda mě vůbec nevadí, že jste u moře. Kdybych měla prachy a možnost, tak letím taky… ale ten komentář je fakt na flákanec,“ vzkazují lidé Krainové v parafrázi na slova jednoho z poslanců.

Témata: Simona Krainová