Lucie Vondráčková: Z jejích slov k současné situaci je cítit zoufalství!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2021 10:50 | Aktualizováno: 3. března 2021 21:59

Vážnost epidemické situace v Česku si bezpochyby dobře uvědomuje také Lucie Vondráčková. I věčně usměvavou herečku a zpěvačku ale opouští optimismus. Svědčí o tom slova, která napsala na sociální síti.

Snad ani není nutné připomínat, že už třetím dnem se lidé musí vyrovnávat se zpřísněním opatření proti šíření koronaviru, která mají trvat přinejmenším tři týdny. Mnozí odborníci už ale varují, že taková doba stačit nebude.

Aktuální situace doléhá také na umělce, kteří se prakticky už rok nemohou věnovat svým profesím v takové míře, jak byli zvyklí. Výjimkou není ani Lucie Vondráčková, té navíc v těchto dnech přibyly starosti o syny, kteří nemohou do školy či školky.

Není tedy divu, že ani oblíbená herečka a zpěvačka není ze současné situace vůbec nadšená. „Připadá mi, že momentálně moc světlo na konci tunelu nikdo z nás nevidí,“ svěřila se fanouškům na instagramovém profilu.

Vondráčková kvůli tomu přemýšlí, zdali vůbec pustí do světa vizuál k písničce Dej si cíl. „Chtěla jsem klip odpremiérovat už teď 8. března,“ prozradila.

Témata: Lucie Vondráčková