Iva Pazderková: Covid je loterie, sama se o tom přesvědčila! Horečky, zvracení…

Iva Pazderková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. března 2021 8:40

Koronavirová infekce se nevyhýbá ani známým tvářím, o čemž se na vlastní kůži přesvědčila Iva Pazderková. Bezpříznakově si jí rozhodně neprošla, bylo to spíš přesně naopak. S čím vším její tělo zápasilo?

Iva Pazderková se na sociálních sítích na nějaký čas odmlčela, v neděli přišlo vysvětlení. Podle svých slov bojovala s ostřejším průběhem covidu-19. „Nebyla to vůbec, ani trochu, ani na minutu sranda. A pořád úplně není,“ svěřila se na instagramu.

Po devět dní se herečka potýkala s horečkami, bolestmi, kašlem, dušností či střevními potížemi, také zvracela. Výjimkou prý nebyly ani pocity úplného vyčerpání. „Kdy člověk přemýšlí, jestli se vůbec natáhne pro vodu, protože nemá sílu a bolí to jako čert,“ vysvětlila.

Dosud se prý nezbavila závratí nebo obrovské únavy. Také viděla strach v očích partnera. „Ten vlastně pořád přemýšlí, kdy a jestli už nezavolat záchranku. A to byl v podstatě mírný průběh, měla jsem štěstí a moje tělo dostatek sil,“ konstatovala.

„Jsem zdravá, 40 let, sportuju, a tak nějak se o sebe starám. Je to loterie. Někdo si vytáhne rýmičku, někdo tohle, někdo to nejhorší. Tak se snažme, ať nikdo nemusí losovat,“ promluvila na závěr do duše svým fanouškům.

Témata: Iva Pazderková