Houdová lituje, že není v Česku: Proč právě teď? Podivné vysvětlení!

Helena Houdová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. března 2021 13:35

Také Heleně Houdové se občas zasteskne po domovině, a to i v časech, kdy Česko neprožívá zrovna nejšťastnější chvíle své existence. Modelka zalitovala, že teď nemůže být v rodné zemi. Proč právě teď?

Většina Čechů žijících v zahraničí je momentálně s největší pravděpodobností ráda, že nemusí být v rodné zemi. Od pondělí totiž začala platit přísná opatření proti šíření koronaviru, která kupříkladu zásadně omezují volný pohyb osob.

Helena Houdová však překvapila. „Dnes jsem poprvé zalitovala, že nejsem v Čechách. S Vámi. Že s Vámi nemůžu vyjít do ulic. Že s Vámi nemůžu jasně ukázat, že nesouhlasím s manipulací. S úmyslnou kontrolou. S odebíráním svobod. Se lží,“ napsala v neděli na instagramu.

„A pak jsem si uvědomila, že tam nemusím být fyzicky. Protože Vás cítím. Cítím Vaše obavy, Váš strach. Vaši nejistotu. Vaše zoufalství. Tma je tady, aby byla konečně vidět,“ pokračovala modelka.

Je zřejmé, že Houdová nebezpečí, které představuje koronavirus, zlehčuje. Podle jejích slov si lidé mají vybrat, zda chtějí dál žít ve výše zmíněné „tmě“, nebo chtějí vytvořit nový svět beze strachu a manipulací.

Témata: Helena Houdová