Veronika Kopřivová: Těhotná na první pokus! Koronaviru neunikla!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický budou rodiči. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. března 2021 11:20

Těhotné ženy by na sebe měly dávat velký pozor, což si jistě dobře uvědomuje také Veronika Kopřivová. Prakticky všudypřítomnému koronaviru ale neunikla. Jak se s ním její křehké tělo vypořádalo?

Během února se Veronika Kopřivová a její partner vydali za teplem na Maledivy, odkud světu oznámili, že se těší na prvního potomka. Modelka se tak dočkala něčeho, co se v přechozím vztahu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem nezdálo být moc pravděpodobné.

Nastávající maminka už přiznala, že se potýkala s těhotenskými nevolnostmi. V chatu s fanoušky pak uvedla, že nešlo o jedinou komplikaci. „Co vím, měla jsem covid dvakrát. Jednou v těhotenství, to mi nic ‚nebylo‘. Jen tři dny bolest těla a únava,“ svěřila se.

Tohle tedy naštěstí dobře dopadlo. Sympatická blondýnka si ostatně na nedostatek štěstí opravdu nemůže stěžovat. Vyplývá to i z jejího popisu událostí, které vedly k otěhotnění.

„O miminku jsme se bavili a plánovali ho. Ale nečekali jsme, že to vyjde hned napoprvé, co to zkusíme,“ prozradila Kopřivová, podle které to trvalo asi pět minut. „Takže bych to úplně nenazývala snažením. Zkrátka jsme to jednou zkusili a ono to hned vyšlo,“ dodala.

Témata: Veronika Kopřivová