Gabriela Soukalová je TĚHOTNÁ! Přítele ukázala teprve před pár týdny!

Gabriela Koukalová s novým partnerem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. března 2021 10:00

Poslední měsíce Gabriely Koukalové jsou plné intenzivních zážitků, i když se to nenese vždy jen v pozitivním duchu. Tentokrát má ale někdejší mistryně světa v biatlonu důvod k radosti. Těší se totiž na miminko!

Gabriela Koukalová má sice starosti s bývalým manželem Petrem, v mnoha ohledech už ale obrátila list na novou životní kapitolu. Zhruba před měsícem ukázala světu nového partnera. „Mám chlapce z Berouna a je to sympaťák,“ chlubila se tehdy.

Teď to vypadá, že nějakým detailním seznamováním čas zrovna neztráceli. Moderátorka ve vysílání stanice CNN Prima News prozradila, že je těhotná. „Stala se taková jistá věc u nás v rodině, že čekáme takový malý přírůstek,“ uvedla.

Někdejší úspěšná biatlonistka přiznala, že těhotenství je neplánované. Na novou životní výzvu se ale cítí být připravená. Dříve nebo později si totiž potomka rozhodně přála mít.

„Byla jsem ráda, protože rodina je jeden můj velký sen. Stejně tak reagoval můj přítel, který byl ohromně dojatý. A myslím, že stejnou reakci to vyvolalo i v mých rodičích,“ dodala nastávající maminka, která se také vrátila k dívčímu příjmení Soukalová.

Témata: Gabriela Soukalová