Herečka z Kriminálky Anděl v nemocnici! Helena Dvořáková má vážné onemocnění hlavy!

Helena Dvořáková 5

Autor: Lelková, stars24.cz

26. března 2018 17:06

Helena Dvořáková, známá především z role v seriálu Kriminálka Anděl, je těžce nemocná. Podle zjištění Blesku leží v nemocnici s vážným onemocněním hlavy. Kvůli jejímu zdravotnímu stavu muselo Divadlo v Dlouhé zrušit již dvě představení.

Herečka, která započala svou kariéru v Městském divadle v Brně, a většina diváku ji zná především jako psycholožku Janu Chládkovou z Kriminálky Anděl trpí onemocněním mozku. Právě se léčí  na neurochirurgii v Českých Budějovicích a jak to zatím vypadá, tato nemoc nebude běh na krátkou trať.

Nejen že se herečka musela vzdát několika představení, ale ve čtvrtek večer si měla převzít Cenu Thálie za nejlepší herecký výkon v rozhlasové hře Hilda, kterou za ni musela převzít její sestřenice Iveta a prostřednictvím toho vzkázala dojemný vzkaz Heleně do nemocnice.

„Chtěla bych Helenu tímto způsobem moc pozdravit do nemocnice v Českých Budějovicích a poslat jí alespoň na dálku strašně moc energie a síly…“ sdělila na předávání ocenění.

Nebyla to avšak její jediná cena a určitě ani ne poslední. Ocenění Thálie již dostala za postavu Ysé v inscenaci Polední úděl, nebo například za postavu Anežky Nulíčkové v Maškarádě cenu za nejlepší herecký výkon na GRAND Festivalu smíchu v Pardubicích.

Témata: Helena Dvořáková Divadlo v Dlouhé ceny thálie