Jiří Krampol: Stanul před otázkou života a smrti!

Jiří Krampol 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2021 9:40

Koronavirus představuje pro lidské zdraví velké nebezpečí, takový Jiří Krampol už navíc věkově spadá do rizikové skupiny. Proto se rozhodl podstoupit očkování. Doktor ho přesvědčoval poměrně silnými argumenty.

V následujících dnech už se v Česku budou moci hlásit i učitelé nebo lidé starší 70 let, zatím bylo očkování proti koronaviru výhradně určeno zdravotníkům a seniorům nad 80 let. Do druhé skupiny patří Jiří Krampol.

Známý bavič letos oslaví již 83. narozeniny. Jak jsme vás informovali, podstoupil již obě dávky očkování, přičemž po té druhé se mu nevyhnuly nežádoucí účinky ve formě teploty a únavy.

Herec a moderátor přesto nemá čeho litovat, zvlášť když o vakcíně mluvil se svým lékařem. „Ten mu řekl, že v jeho případě, kdy má nemocné průdušky, je aplikace vakcíny možná i otázkou života a smrti,“ píše slovenský server cas.sk.

Na taková slova Krampol pochopitelně slyšel a rozhodl se očkování podstoupit. Bezpochyby také doufá, že postupující vakcinace povede k tomu, že bude opět moci vystupovat.

Témata: Jiří Krampol