Jan Kraus promluvil o testování i respirátorech: Šťourání v nose a zohyzdění!

Jan Kraus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. března 2021 14:10

Moderátor a bavič Jan Kraus ve své show promluvil o problémech, které mu působí nejen testování na covid-19, ale i nošení respirátoru. Výrobci ochranné pomůcky podle něj totiž vůbec nemyslí na lidi, jako je on!

Jan Kraus si umí udělat legraci ze sebe i svého vzhledu. Tentokrát si v úvodu své show postěžoval, že kvůli velkému nosu měl zvláštní problém. Nikdo se totiž podle něj při testování na covid-19 neohlíží na to, že každý člověk má nos jinak dlouhý.

„Zažil jsem dvě nebo tři normální testování. Ale nedávno jsem byl na testování, ta mi tam tak vrazila špejli jak od lampionu, jak to bylo dlouhý, tak jí v nose zmizely i prsty,“ popisoval svůj zážitek.

„Cítil jsem, jak se mi šimrá v tom míšním moku, dokonce jsem chvilku ztratil i násobilku. Byl jsem z toho vyřízenej,“ přiznal. Ale to nebylo vše. „Trošku se teď bojím těch dalších testů, protože koukám, co bere za špejli. Dokonce jsem měl pocit, že má jiný špejle na mě. Má na normální lidi a pak tu, co bere na choboty,“ smál se moderátor.

Problémy mu jeho nos prý dělá i v případě nošení respirátoru. Dokonce se pochlubil, že mu kvůli nosu na jeho respirátoru praskla gumička - musel si tak nechat na pódium přinést úplně nový.

„Tenhle je čínskej, ten je jenom na chvíli,“ rýpnul si do kvality onoho výrobku. Navíc si postěžoval, že mu nasazený respirátor deformuje uši. „Vypadám jako nastydlej kokršpaněl. To, že máme epidemii, neznamená, že budeme zohyzdění,“ posteskl si Kraus.

O celé věci prý mluvil s maskérkou a ta ho nakonec uklidnila, když mu řekla, že „Babiš to má takhle každý týden“. Přesto by prý ale firmy vyrábějící respirátory měly i vyrábět i ochranu pro lidi jako on – a tuhle velikost označit za „Cyrana“.

Témata: Jan Kraus Koronavirus