Jiří Bartoška prodal festival ve Varech? Prvotní šok ukončilo vyjádření slavného herce!

Jiří Bartoška na festivalu v Karlových Varech v roce 2019. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2021 11:11 | Aktualizováno: 25. února 2021 22:04

V posledních dnech se objevily šokující informace, které tvrdily, že Jiří Bartoška měl prodat filmový festival v Karlových Varech. Herec je s ním neodmyslitelně spojený, není proto divu, že přispěchal s vysvětlením.

S informací konkrétně přišel v neděli na twitteru respektovaný investigativní novinář Jaroslav Kmenta. „Dnes jsem na jedné schůzce zaslechl, že Jiří Bartoška prodal festival v Karlových Varech,“ uvedl. Později na četné dotazy upřesnil, že měl herec prodat firmu, která festival provozovala.

Na četné dotazy upřesňuji, že nic víc nevím... a dodávám, že Jiří Bartoška prodal firmu Film servis festival KV, kterou vlastnil a která provozovala filmový festival.

— Jaroslav Kmenta (@JaroslavKmenta) February 21, 2021

Bartoška ale v tomto týdnu v rozhovoru pro deník Právo vysvětlil, že je to celé trochu jinak. „Můžu všechny uklidnit, žádný festival se neprodal,“ řekl s tím, že do něj pouze vstoupila jedna společnost jako strategický partner.

Karlovarský filmový festival měl loni z pochopitelných důvodů pauzu, tentokrát se proto organizátoři snaží udělat všechno pro to, aby se uskutečnil. Dokonce mají připravených několik scénářů.

„Kdyby to vypadalo, že červenec bude hodně limitovaný, máme jako náhradní termín 20. srpen,“ prozradil Bartoška a dodal: „Do týdne to rozhodneme a oznámíme.“

Témata: Jiří Bartoška