Landa se dočkal přijetí ve Sněmovně: Fanouškům zatím tají, k čemu se dospělo!

Radek Vondráček a Daniel Landa. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. února 2021 10:30 | Aktualizováno: 25. února 2021 22:04

Daniel Landa se hlasitě vyjadřuje k tomu, jak český stát řeší koronavirovou epidemii. Navíc stojí za peticí, se kterou včera konečně vyrazil za politiky. Zatím si však nechává pro sebe, jestli se z jeho pohledu něco vyřešilo.

Minulý týden se Daniel Landa pořádně zlobil, když bylo zrušeno jeho plánované setkání s premiérem Andrejem Babišem (ANO). S předsedou vlády chtěl řešit způsob boje s epidemií, kterým se sám už nějaký čas zabývá.

Jak informoval předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček, včera na parlamentní půdě proběhla debata vládních představitelů a odborníků s panem Landou a dalšími zástupci Blanického manifestu.

Právě v @snemovna skončila debata vládních představitelů a odborníků s panem Landou a dalšími zástupci Blanického manifestu. Zpěvákovou peticí se již zabývá sněmovní petiční výbor. Byly věci, na kterých jsme se dnes shodli, především význam očkování pro zvládnutí epidemie. pic.twitter.com/mLQnAQrh7X

— Radek Vondráček (@vondraczech) February 24, 2021

Vondráček dokonce na twitteru zveřejnil fotku se slavným zpěvákem. „Peticí se již zabývá sněmovní petiční výbor. Byly věci, na kterých jsme se dnes shodli, především význam očkování pro zvládnutí epidemie,“ uvedl na twitteru.

Landa ke schůzce tak sdílný nebyl. Na facebooku napsal, že se s týmem ještě poradí, až poté se vyjádří na tiskové konferenci. „V boji za svobodu, zodpovědnost a rozum pokračujeme dál!“ vzkázal fanouškům.

Témata: Daniel Landa