Sandra Pogodová se smála Ivě Kubelkové: Jenže pak se jí to ošklivě vymstilo!

Sandra Pogodová s tatínkem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. února 2021 21:18

Asi každá celebrita se ráda čas od času vidí ráda na titulní stránce nějakého prestižního magazínu. Jenže to, co se stalo Ivě Kubelkové nebo Sadnře Pogodové, je spíše humorné!

Herečka Sandra Pogodová se rozhodně nebojí si udělat legraci sama ze sebe! Hodně ji pobavila slova její kolegyně, herečky a modelky Ivy Kubelkové, která se pochlubila, že se objevila na titulní stránce jednoho z vydání Čechy tolik milovaných křížovek.

Jenže jak se říká, karma je zdarma a tak se jí to ihned vrátilo! „Jsem se děsně smála, když Ivka Kubelková sdílela na Instagramu fotku s tím, že titulka na křížovkách je vrchol její kariéry. Noooo tak jsem se tomu vtipu smála, dokud jsem si nevšimla, že jsem v pravém horním rohu. Tomu říkám rychlá karma,“ směje se na facebooku Sandra Pogodová, která se na zmíněné obálce také našla.

Kromě nich se na stejné obálce objevily i tváře herečky Dany Batulkové, herce Igora Bareše a zpěvačky Lucie Vondráčkové. 

To ale Sandra netušila, že celá věc pro ni bude mít ještě další pokračování! „Jééžišmarjá, já v neděli odpoledne při luštění křížovky narazil na legendu: křestní jméno herečky Pogodové. A teď ještě tohle! Ty máš u křížovkářů nějakou protekci?“ zajímá hereččina otce Richarda Pogodu.

Tomu už herečka, která se proslavila díky sérii Byl jednou jeden polda nebo seriálům Rodinná pouta, Helena či Vyprávěj, prostě už nemohla uvěřit. „Si děláš p*del,“ divila se s úsměvem Sandra Pogodová.

Témata: Sandra Pogodová