Bohuš Matuš překvapil: Cítí se být mladší než jeho nezletilá Lucinka?!

Bohuš Matuš s Lucinkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2021 13:20

Bohuš Matuš je často terčem kritiky, protože udržuje vztah, ve kterém jej od jeho stále ještě nezletilé partnerky dělí tři desítky let. Zpěvák ale nyní přišel s tvrzením, že v hlavě se cítí být mladší než ona.

Už to bude rok, co se Bohuš Matuš kvůli koronavirovým opatřením nemůže věnovat své profesi zpěváka v takové míře jako před začátkem pandemie. Jak ale dobře vědí jeho fanoušci, neznamená to, že by zahálel.

Někdejší bronzový Slavík totiž udělal zcela zásadní posun v osobním životě. Vztah s nezletilou Lucinkou, za který byl opakovaně kritizován, posunul na další úroveň, když se jim koncem roku narodilo miminko.

Známý zpěvák se ho dočkal až v 47 letech, přesto si připadá tak trochu jako teenager, kterému by se něco takového stalo asi jen nedopatřením. „Já jsem opravdu zůstal zamrzlý v těch šestnácti letech,“ řekl dle webu idnes.cz.

„A to asi většina nás chlapů. Pamatuji si mého dědečka, kterému bylo devadesát a byl také pořád jako kluk. A pak náhle odešel. Musíme si života užívat a být k sobě vlídní,“ dodal Matuš.

Témata: Bohuš Matuš