Gabriela Koukalová v šoku: Rozvodová lekce od exmanžela!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2021 11:55

Gabriele Koukalové už se snad v životě daří po boku nového přítele lépe, ale stále není oficiálně uzavřená předchozí kapitola. Moderátorka je sice rozvedená, jenže teprve teď vychází najevo některé šokující skutečnosti.

Gabriela Koukalová v otevřené zpovědi pro server blesk.cz uvedla, že si chce na manželství s badmintonistou Petrem Koukalem zachovat hezké vzpomínky, což jí ale on svým jednáním neumožňuje. Dokonce se prý dozvěděla, že se k ní nechoval fér od samého počátku vztahu.

Sportovní pár je sice oficiálně rozvedený, ale dál se řeší finanční záležitosti. Někdejší úspěšná biatlonistka si dokonce nechala vypracovat audit, jehož výsledky je nepříjemně překvapena. Zdá se tedy, že se jí potvrdilo podezření na přesuny peněz na účty exmanžela.

Do domu, který si manželé pořídili, si navíc nemohla přijít pro věci kvůli změně bezpečnostních kódů. Manžel jí měl také pohrozit vystěhováním do skladu. V obou případech zasáhl její právník.

Je zřejmé, že celé rozvodové řízení je pro Koukalovou jednou velkou lekcí. Radost jí alespoň může dělat nové zaměstnání a nový vztah.

Témata: Gabriela Soukalová