Pavol Habera všechny překvapil: Nikdy jsem si nepomyslel, že právě já...

Pavol Habera a Daniela Peštová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. února 2021 20:20 | Aktualizováno: 25. února 2021 22:05

Pavol Habera (58) je známý spíše jako rocker a drsný porotce, občas ale udělá i něco, co by do něj jeho fanoušci neřekli! Teď ovšem překvapil i sám sebe. Pustil se totiž do něčeho, co mu vůbec není blízké.

Řada lidí hledá v době covidové, kdy je téměř vše zavřené, nové zájmy a záliby. Nejinak je tomu u celebrit! Zpěvák a frontman slovenské skupiny Team Pavol Habera se například postavil k plotně! Tedy abychom byli přesnější, spíše k troubě. A svým výtvorem se hned pyšně pochlubil!

„V životě jsem nic pořádně neuvařil, protože to neovládám a tak jsem se dlouho této činnosti raději vyhýbal. Pozor - ale v kuchyni občas pomáhám a i nádobí poctivě myju. S přibývajícím věkem mi to ale nedalo a tak jsem se odhodlal alespoň něco napéct,“ prozradil svým fanouškům Pavol Habera na instagramu.

Rozhodl se pustit do něčeho sladkého. „Zkusil jsem obyčejný jablečný koláč - dopadlo to docela dobře. Nikdy jsem si nepomyslel, že právě já pověsím někdy na Insta fotku nějakého jídla. Z tohoto mám ale takovou radost, že jsem ten svůj výtvor hned vyfotil,“ směje se známý rocker, který se kromě hudby proslavil i jako nemilosrdný porotce ze SuperStar.

Jeho dlouholetá partnerka, topmodelka Daniela Peštová, mu ale jako zkušenější instagramerka ihned vysvětlila, že obyčejná fotka jeho výtvoru prostě nestačí! „Samozřejmě #nofilter. Vzápětí mě moje polovička usměrnila, že to musím i pěkně naaranžovat, takže první foto je moje (rockerská) a druhá je její (romantický pohled na svět),“ vysvětluje slovenský hudebník.

Jak se ale zdá, o slova chvály od ostatních příliš nestojí! „A prosím vás, nepište mi sem, jak jsem chytrý a že je to sexy, když chlap vaří, a podobné kydy - zkusil jsem, podařilo se a už jsme ho skoro celý sežrali,“ vzkázal na závěr spokojený Pavol Habera.

Témata: Pavol Habera Daniela Peštová