Krásná Eliška Bučková se dočkala: Dvě miminka najednou!

Eliška Bučková s neteří a synovcem 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. února 2021 17:10 | Aktualizováno: 25. února 2021 22:04

Modelka Eliška Bučková (31) se rozhodně nebude nudit! Její rodina se rozrostla hned o dvě nové členky! Čerstvě narozenými miminky se někdejší misska pochlubila fanouškům na sociálních sítích!

Modelka Eliška Bučková sice nemá ve vztazích příliš štěstí, přesto si ale užívá hned dvě miminka! Její sestry totiž krátce po sobě porodily, díky čemuž se někdejší misska dočkala hned dvou maličkých neteřinek!

„Za poslední měsíce jsem měla spoustu krásných a nevšedních zážitků, ale chovat děti svých vlastních sester, je tím nejkrásnějším!“ rozplývá se Bučková, která v náručí chová svou čerstvě narozenou neteřinku Miriam. Bodyguarda jí u toho dělá její synovec Damiánek. „Bude to sranda uhlídat tu malou smečku,“ směje se modelka a Česká Miss pro rok 2008.

Neříká to jen tak nadarmo! „Pán Bůh u nás s tou radostí netroškaří! Posílá nám rovnou celou nálož!“ pochvaluje si Eliška, která se najednou dočkala hned dvou „miminek“! Díky druhé sestře má totiž další dvě neteře – Elenu a Lauru! I těmito princezničkami se pochlubila fanouškům na instagramu.

O tom, že se její rodina rozroste, mluvila modelka už o Vánocích. „S Rozi v únoru povýšíme z dvojnásobných tetiček na čtyřnásobné. Naše ségry nás už zase vypekly,“ pochlubila se tehdy Bučková.

„Eliško, sluší Ti,“ vychvaluje její fotku s neteří a synovcem herečka Dagmar Havlová. I někteří fanoušci mají pocit, že by Bučková neměla dlouho váhat! „Teda Eliško, až ty budeš mít miminko, budeš jako maminka úžasná,“ vzkázal jí jeden z diskutujících. A nebyl zdaleka jediný! 

Témata: Eliška Bučková