Bára Basiková popsala hledání práce! Ze všech nabídek zvítězí…

Bára Basiková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2021 20:45 | Aktualizováno: 23. února 2021 15:47

Zpěvačky kvůli pandemii mnohdy nemají do čeho píchnout, proto se Bára Basiková rozhodla poohlédnout o něčem jiném. Zaujmout se jí podařilo hned několik potenciálních zaměstnavatelů. Komu dá přednost?

Báře Basikové vstoupil koronavirus do života zcela zásadně, na svém blogu důsledně popisuje, jak si jí daří. Nedávno se tam zmínila o hledání zaměstnání, protože hudebníkům doba vůbec nepřeje.

„Byla jsem v kojeneckém ústavu, v dětském domově a v denním stacionáři pro mentálně a tělesně postižené,“ prozradila před časem. Nyní prozradila, že místo jí nabídli na všude. „Dokonce ve většině na plný úvazek a za dobrej plat. A já jsem právě ve fázi rozhodování,“ svěřila se.

Basiková naznačila, že nejvíce jí to táhne k dětem. „A tak zvítězí jeden dětský domov, kde jsem už minulý týden pomáhala a měla jsem dobrej pocit, že jsem zase někde potřebná a užitečná,“ vysvětlila.

„No, nechci být patetická a směšná, ale v momentě, kdy si uvědomíte, že vás někdo potřebuje, je to velkej závazek a zodpovědnost,“ dodala Basiková.

Témata: Bára Basiková