Arichteva zanedbává mateřské povinnosti? Užívá si jako za starých časů!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2021 13:13

Užívat si jako starých časů? Vzhledem ke koronavirovým opatřením je to prakticky vyloučeno. Veronika Arichteva o tom přesto mluví, ačkoliv by si měla plnit mateřské povinnosti. Jak je to možné?

Veronika Arichteva je v současnosti maminkou na plný úvazek, takže na rozdíl od svých hereckých kolegyň má o zábavu postaráno. Naštěstí se mnohdy může spolehnout i na další členy své rodiny a odpočinout si.

Její muž Biser, známý režisér, také nemá problém přiložit ruku k dílu. „Začalo to nevinně. Jsem měla svátek a muž mi to dal jako dárek. Asi chtěl ušetřit. Pak byl Valentýn a Bisi se rozhodnul, že nebude zbytečně improvizovat a dal mi to stejný, co k svátku,“ spustila na instagramu.

Některé ženy by ze stejného dárku nebyly odvařené, ale ona… „Uznala jsem, že v obou případech to byl geniální nápad a je škoda mi ho dávat jen pár krát do roka. A tak jsem uvolila, že ranní směnu na Luku by mohl mít klidně i několikrát do týdne,“ vysvětlila, o co vlastně šlo.

Arichteva si tak mohla přispat, což ocenila. „Takže dneska jsem zase vstávala až v půl desátý! Ouuujééé. To je jak za starejch časů,“ dodala.

Témata: Veronika Arichteva