Eva Perkausová dál vázne na Maledivách: Tohle nevymyslíš, vzkazuje!

Eva Perkausová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2021 9:49

Eva Perkausová kvůli koronaviru uvízla na Maledivách a zmizela z televizního vysílání, kde na ni opět narazíte snad od března. Její dovolenkové patálie totiž pokračují. Kdy se konečně dostane domů?

Hned několik slavných Češek se během února vydala za teplem na Maledivy, zdaleka nejdelší je ale pobyt Evy Perkausové. Jak vás stars24.cz informoval, s přítelem si ho museli prodloužit kvůli jeho pozitivnímu testu na koronavirus.

V pátek ale na sociální síti oznámila, že dovolená se chýlí ke konci. „Už se nám ‚prodloužený pobyt‘ krátí, ale věřte, že není nad staré dobré přísloví ‚všude dobře, doma nejlíp‘. Takové situace prostě ‚nevymyslíš‘,“ uvedla na instagramu.

Dle jejího názoru však jde také o velké ponaučení o cestování v dnešní době. Poděkovala také svému zaměstnavateli, televizní stanici CNN Prima News, který pochopitelně musel vyřešit záskok za blonďatou krásku.

„Já se na vás opět budu těšit na začátku března… Tedy, pokud příště nebudu mít pozitivní test zase já,“ uzavřela Perkausová svůj příspěvek.

Témata: Eva Perkausová