Další Gottovo tajemství prozrazeno. Co se děje s jeho penězi?

Karel Gott 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. března 2018 20:10

Blanka Krejčí byla dosud známa pouze jako tchýně Karla Gotta. Jak se ale nyní ukázalo, je také jeho spolupracovnicí. Několikanásobný Slavík ji totiž má na výplatní pásce.

Blanka Krejčí podle Gottova webu vyřizuje korespondenci a žádosti o autogram. Poprvé se tak oficiálně potvrdilo to, o čem se dosud pouze spekulovalo. Že pro něj zpěvákova tchýně pracuje.

"Karel své tchyni za práci, kterou pro něj vykonává, normálně platí! Ale nerad o tom mluví,“ řekl Blesku člověk ze zpěvákova okolí. Gott sám nechce o svých spolupracovnících mluvit, nepopírá ale, že má rodinnou agenturu.

"Od momentu, kdy jsem začal dráhu profesionálního zpěváka, jsem snil o tom, mít vlastní agenturu, ve které si budu sám určovat, co budu dělat, jak a kdy. Ale protože to v prvních třiceti letech mé kariéry nebylo možné, došlo k tomu konečně teď,“ uvedl Gott dříve v tiskovém prohlášení.

To ale není jediné nové zjištění. Pro Gotta dělá také jeho manželka Ivana, vede totiž Karel Gott Agency. S produkční Lídou Sekaninovou se také stará o management.

Stejně jako v případě Krejčí i o své manželce dosud Gott v tomto spojení nehovořil. Nepopřel nikdy ale, že mu v jeho práci pomáhá.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová