Jakub Vágner: Osmá malárie ho skolila jen na chvíli!

Jakub Vágner už je z nemocnice doma. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2021 11:05

Jakub Vágner má za sebou již osmou malárii, která ho po návratu z Afriky do Česka přivedla do nemocnice. Zákeřná nemoc ho ale vyřadila z provozu jen na chvíli. Teď už se zase věnuje své milované činnosti.

Jakub Vágner se nedávno vrátil z Konga, ale přivezl si nezáviděníhodný dáreček, v pořadí již osmou malárii. Minulý týden už se fanouškům alespoň ozval z domova, předtím byl krátce hospitalizován v nemocnici na Bulovce.

Po propuštění byl ale pořád hodně vysílený a ještě polehával doma. Během následujících dnů už se naštěstí vše začalo obracet k lepšímu. Jak se pochlubil na sociální síti, v úterý se již dokonce vydal na ryby.

„Dnes jsem byl po propuštění z nemocnice konečně na rybách. Sice ‚jen‘ doma na Katlově, ale byl!“ pochlubil se slavný televizní rybář, který jako by užitím spojení „jen doma“ naznačoval, že se brzy opět chystá někam za exotikou.

Vágner vyrazil na ryby s kamarádem Honzou a kameramanem Martinem, fanouškům vzkázal, že se něco chystá. „Bylo tak úžasné dýchat čerstvý vzduch a opět cítit pocit svobody a volnosti,“ svěřil se.  

Témata: Jakub Vágner