Marek Lambora varuje fanoušky: Podvod! Někdo vábí lidi jeho jménem!

Marek Lambora 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2021 9:10

Už se to stalo i Marku Lamborovi. Internetoví podvodníčci si všimli popularity, která přišla především s angažmá v seriálu Slunečná, a rozhodli se toho využít. Herec tak musí varovat fanoušky.

Známým tvářím spousta jejich fanoušků téměř bezmezně důvěřuje, proto není divu, že se mnohé celebrity stávají terčem internetových podvodníků. Takoví lidé si chtějí jednoduše přivydělat a zřizují si k tomu falešné profily slavných.

Na jeden facebookový se svým jménem narazil ve čtvrtek herec Marek Lambora. Příznivce na něj upozornil na Instagramu. „Prosím nahlásit tento účet! Nikam se neregistrujte! Podvod!“ napsal stručně a jasně.

Člověk, který se na sociální síti vydává za hvězdu oblíbeného televizního seriálu Slunečná, se chce s fanoušky podělit o štěstí, a to tím způsobem, že dvacítka vítězů obdrží cenu ve výši 1000 eur (cca 25 900 korun). Ve skutečnosti mu o to ale rozhodně nejde.

Reálný Lambora se přitom v tomto týdnu s lidmi o své štěstí podělil. Po měsících spekulací totiž konečně přiznal, že s modelkou Andreou Bezděkovou tvoří pár.

Témata: Marek Lambora