Ilona Csáková: Radikální postoje ji připravily o přátele?!

Ilona Csáková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2021 16:20

Ilona Csáková se už před časem rozhodla zastávat v rámci diskuze o koronaviru poměrně radikální postoje. Jak se ale ukazuje, mezi přáteli měla lidi, kteří s jejími názory tak úplně nesouhlasí.

Ilona Csáková se během již téměř rok trvající koronavirové pandemie pořádně zviditelnila, i když je otázkou, zdali o takovou popularitu stála. Nijak totiž nesouvisí s její profesí zpěvačky, kterou momentálně téměř není možné provozovat.

Na sociálních sítích je však možné projevit svůj názor prakticky na cokoliv, čehož Csáková hodně využívá. Během uplynulých měsíců si za některé výroky vysloužily dokonce kritiku z Pražského hradu.

Naposledy vystoupila proti vládnímu plánu návratu dětí do škol pod podmínkou povinného testování na koronavirus. Podle zpěvačky není možné, aby dítě přišlo o právo na vzdělání, pokud rodič nebude souhlasit s provedením testu.

Podle slovenského serveru cas.sk se od ní nicméně kvůli radikálním postojům odvracejí i někteří přátelé ze šoubyznysu. Sama Csáková se měla nechat slyšet, že se diví, kolik kolegů se s ní přestalo bavit. Jmenovat je ale nechtěla.

Témata: Ilona Csáková