Pártlová si těhotenství užívá: Uniklo nejstřeženější tajemství?!

Martina Pártlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2021 8:55

Pohlaví miminka běžně patří k těm nejvíce střeženým tajemstvím nastávajících maminek. Zatím jej neprozradila ani Martina Pártlová, přesto se už objevují spekulace. Co to bude?

Těhotná Martina Pártlová dávkuje svým fanouškům informace pěkně postupně jednu po druhé. Nejprve oznámila, že čeká miminko, až poté, kdo je jeho otcem. Nebylo totiž známo, s kým v současnosti tvoří pár.

Nyní se na instagramu pochlubila snímkem z ultrazvuku. Podle webu extra.cz k němu měla připsat slova, z nichž lze s velkou pravděpodobností usuzovat, že to bude chlapeček. Zpěvačka ostatně dříve uvedla, že pohlaví zná a prozradí ho fanouškům později.

Na oficiální potvrzení si však musíme ještě počkat. Pokud by se domněnky potvrdilo, šlo by o zajímavou náhodu. Její nejlepší kamarádky Veronika Arichteva a Nikol Štíbrová totiž mají, respektive čekají syna.

Na Pártlové už jinak začíná být těhotenství znát, což dokazují fotografie i její slova. Před několika dny na sociální síti přiznala, že už má 72 kilogramů. Sama přitom měří jen 164 centimetrů.

Témata: Martina Pártlová