Těhotná Patricie Pagáčová: V mém stavu to nešlo řešit jinak!

Patricie Pagáčová je těhotná. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2021 16:59

Patricie Pagáčová oznámila těhotenství ze zahraničí, kam se s manželem Tiborem vydali navzdory tomu, že doba pandemie cestování moc nepřeje. Herečka také přiznala, že to tentokrát vyžadovalo jiné řešení.

Patricie Pagáčová po spoustě spekulací konečně oznámila těhotenství, ale odjela kvůli tomu i s manželem z dosahu médií. Pár si vyrazil na exotickou dovolenou, za kterou nezapomněl poděkovat pořádající cestovní kanceláři.

„Přiznám se, že v mým stavu a současný situaci jsem nechtěla řešit nic na vlastní pěst. Na tenhle babymoon budu ještě dlouho vzpomínat. Díky, že jsme mohli,“ svěřila se na instagramu.

Tam také zhodnotila, jak si dovolenou užila. „Za mě jsou Maledivy opravdu překrásný, ráj. Jsem neskutečně vděčná, že jsme tady mohli být. Lepší destinaci na nicnedělání jsme si asi nemohli vybrat,“ konstatovala herečka.

„Zároveň je to pro mě ale destinace, kterou jsem strašně ráda viděla, ale vracet se tam asi nepotřebuju… my se prostě na dovče potřebujeme trochu pohybovat z místa na místa, ale ten odpočinkovej účel splnil na jedničku,“ dodala Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková