Agáta Hanychová: S Prachařem žít nešlo, ale snubák nosí pořád!

Jakub a Agáta Prachařovi 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2021 15:38

Vztah Agáty Hanychové a Jakuba Prachaře, ze kterého mají dceru Miu, už je definitivně minulostí. Zatímco on se k němu nevyjadřuje, ona se do minulosti klidně vrací. Co všechno prozradila?

Dění kolem rozvodu Agáty Hanychové s Jakubem Prachařem, které jsme mohli sledovat v loňském roce, bylo velice turbulentní. Dvojnásobná maminka teď v 7 pádech Honzy Dědka naznačila, že to k takovému konci směřovala prakticky od začátku.

Poznali se přitom už jako děti, následně jim to dlouho nevycházelo. „Buď byl on zadaný, nebo já, pak jsme byli oba zadaní hodně vážně – a v tu chvíli jsme se dali dohromady. Ale nejde žít se svým nejlepším kamarádem. Přišli jsme na to až po osmi letech,“ uvedla dle webu idnes.cz.

Rozvod už je definitivní, proto diváky muselo zaskočit jedno přiznání moderátorky a někdejší modelky. „Pořád nosím snubák od Kuby,“ prozradila s tím, že ho nevnímá jako snubní prsten, protože jej obdržela až po svatbě.

Agáta také řekla, že je stále Prachařová, ač třeba na sociálních sítích již opět vystupuje pod dívčím jménem. K němu by se chtěla vrátit i oficiálně, zatím ale nezvládla oběhnout úřady.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař