Biatlonová šampionka Markéta Davidová: Přinesla jí štěstí Koukalová?

Markéta Davidová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2021 12:45

Markétě Davidové pogratulovala ke včerejšímu triumfu v závodě mistrovství světa v Pokljuce také její neméně úspěšná předchůdkyně Gabriela Koukalová. Čím možná své následovnici přinesla štěstí?

Český biatlon má od úterý čtvrtého mistra, respektive mistryni světa v historii šampionátů. Čtyřiadvacetiletá Markéta Davidová si dojela pro zlatou medaili ve vytrvalostním závodu především díky bezchybné střelbě, kdy sestřelila všech 20 terčů.

Nová šampionka pochopitelně nezapomněla poděkovat celému týmu, který naši zemi reprezentuje ve Slovinsku, i fanouškům. „Vstřebávám a děkuju týhle skupině. I všem, co věřili a fandili!“ napsala na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Markéta Davidová (@makulaa)

Mezi příznivce patřila také mistryně světa z roku 2017 Gabriela Koukalová. „Já to nechápu. Zatím pokaždé, když jsem nestihla přenos biatlonu, tak se zadařilo! Tak si říkám, jestli se nemám úplně přestat dívat, aby se dařilo pořád!“ uvedla na sociální síti.

„Moc gratuluji Markétě k nádhernému výsledku na MS! Je to bomba! Jsi skvělá! Moc si užij vše, co k vítězství patří, a hodně sil v dalších startech!“ dodala moderátorka s tím, že se jde na závod podívat ze záznamu.

Témata: Markéta Davidová Gabriela Soukalová