Lucka Vondráčková přiletěla do Česka! Vystoupila z letadla a okamžitě se zhrozila!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. března 2018 12:07

Lucie Vondráčková žije již nějaký čas v Kanadě, kam se odstěhovala kvůli hokejové kariéře svého manžela Tomáše Plekance. Přesto se občas podívá zpátky do Česka. Nyní ale byla po příletu pořádně zklamaná.

Kanada je země plná sněhu a ledu. Proto se Vondráčková těšila, že si v Česku užije to pravé jaro. K jejímu zklamání se ale nic takového nestalo.

"Taky tady klepu kosu! To vůbec nevypadá, že je konec března. Co se dá dělat," svěřila se posmutnělá zpěvačka pro Frekvenci 1.

Do Česka nepřiletěla na rekreaci, ale kvůli práci. "Mám před sebou mimo jiné jeden velký dabing. A doufám, že ulovím nějaký čas pro mé rodiče,“ dodala.

Přesto si chce alespoň jeden den vyhradit na procházku. "Určitě si jeden den udělám procházku po Praze. Miluji to město,“ tvrdí Vondráčková, která se kvůli Plekancovi odstěhovala do Kanady, ale přesto je tam nyní sama.

Před nedávnem dostal manžel zpěvačky nabídku hrát hokej za nový tým v Torontu. Kvůli tomu se musel na nějaký čas odstěhovat a nechat rodinu v Montrealu, kde mají společně dům.

Přes harmonické manželství, které mají, Vondráčkovou přeci jen jedna věc na Kanadě štve. "Co mě štve, je ta dlouhá zima. Ta je celkem nesnesitelná. Žijeme v ledovém království,“ sdělila už dříve. Lucii zkrátka chybí rodné Česko, kde je zima v poměru s Kanadou opravdu krátká.

Témata: Lucie Vondráčková