Lambora a Bezděková šli s pravdou ven: Jsme spolu a šťastní!

Marek Lambora a Andrea Bezděková. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2021 9:30

Mnozí televizní diváci by ho nejraději viděli v páru se seriálovou kolegyní Evou Burešovou, jenže realita je jiná. Marek Lambora to dal dohromady s Andreou Bezděkovou. Teď už je to černé na bílém.

Pod tíhou spekulací, které se táhly již od loňského roku, se rozhodl jít s pravdou ven Marek Lambora. Na instagramu zveřejnil dvojici fotek s modelkou Andreou Bezděkovou, z nichž je jasně patrné, že tvoří pár.

Herec uvedl, že soukromí je jedna z nejdůležitějších věcí. „Proto jsme si s Andreou chtěli dopřát to malé tajemství v podobě soukromí, abychom se mohli mít pro sebe jen my dva,“ vysvětlil fanouškům své záměry.

S misskou už prý pomalu uvažovali o tom, že půjdou s pravdou ven, což ale urychlil fotograf. „Dvě hodiny nás sledoval na procházce. Povím vám, že nebylo úplně příjemné zjistit, že vám takovou dobu někdo šlape na paty a vy o tom nevíte,“ svěřila se hvězda Slunečné.

„Každopádně bych chtěl říct, že jsme šťastní! Moc děkuju za hezké a přejícné zprávy, které mi dorazily, mám z nich velkou radost!“ dodal Lambora.

Témata: Marek Lambora Andrea Bezděková