Zlata Adamovská: Nečekaná slova o možném pokračování Ordinace!

Zlata Adamovská 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2021 16:56

Zlata Adamovská je s Ordinací v růžové zahradě neodmyslitelně spjatá, proto soucítí s diváky, která zasáhla zpráva o chystaném konci. Nyní promluvila o možném pokračování seriálu. Jak reálně to s ním vypadá?

Ordinace v růžové zahradě podle všeho pomalu míří ke svému definitivnímu konci. Televize Nova o něm své diváky s velkým předstihem informovala již koncem listopadu. Překvapení to tehdy bylo i pro herce.

K hlavním hvězdám seriálu patří Zlata Adamovská, která v rozhovoru na Radiožurnálu čelila otázce, zdali nejde jen o marketingový trik a ve skutečnosti bude seriál pokračovat i poté.

Slavná herečka přiznala, že tuto otázku dostává poměrně často. „Já říkám, že nic není nemožné. V podstatě ze dne na den jsme se dozvěděli, že Ordinace končí, může se stát, že ze dne na den se dozvíme, že bude pokračovat,“ nechala se slyšet.

„Nechci vůbec nikomu podsouvat nějaké takové myšlenky, ale myslím si, že by to spousta diváků uvítala. Nejméně ten milion, který se na tu obrazovku každý večer dívá, když ta Ordinace běží,“ dodala Adamovská.

Témata: Zlata Adamovská Seriál Ordinace v růžové zahradě 2