Kristýna Leichtová oplakává dědečka: Odešel sám s covidem!

Kristýna Leichtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2021 12:30

Kristýně Leichtové sice dělají radost dvě malé dcerky, které však přišly o pradědečka. Známá herečka prozradila na sociální síti, že nad jeho síly byla koronavirová infekce. Stalo se tak jen pár dní před jeho narozeninami.

Koronavirus připravil již řadu lidí o jejich blízké. Kristýna Leichtová kvůli nemoci covid-19 přišla o dědečka. „Dnes by mu bylo 77. Odešel před 4 dny, sám s kovidem. Lidé by neměli přicházet a odcházet z tohoto světa sami,“ svěřila se na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova)

Na sociální síti zároveň zveřejnila fotografii, ze které je patrné, že i dědeček měl umělecké vlohy. Zatímco ona je herečkou, on na snímku hraje na piano. Uměl toho ale mnohem více.

„Děda. Ortodoxní kožešník, ultimátní vypravěč, neúnavný principál svého vlastního loutkového divadla, několikanásobný Železný dědek, skalní lyžař, kovaný cyklista, vědecký vinař, trpělivý řidič, omamný tanečník a vnímavý hudebník, vášnivý houbař, geometrický stavař stanů, magický pěstitel hrášku a višní, definitivní hubitel špačků, náruživý cestovatel bez jazykového talentu, můj věrný divák, opora, děda, dědoušek,“ napsala Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová