Spolu i v porodnici? Štíbrová a Pártlová už plánují!

Nikol Štíbrová a Martina Pártlová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. února 2021 18:52

Otěhotněly téměř ve stejnou dobu. Díky tomu teď mohou NIkol Štíbrová a Martina Pártlová plánovat, jak spolu budou rodit a ležet spolu po porodu na stejném pokoji!

Jak vás již server stars24.cz informoval, dvě členky skupiny 3 v1 Martina Pártlová a Nikol Štíbrová jsou v očekávání. Veronika Arichteva své kamarádky poněkud předstihla a porodila už na konci září. Martina a Nikol teď plánují, že spolu budou ležet i v porodnici!

Je vidět, že holky jsou si blízké a že jsou naladěny na stejnou vlnu. Dokazuje to i fotografie dvou z nich. „Stejnej tejden těhotenství, teď už chodíme i stejně oblečený, taky aniž bysme se předem domluvily,“ směje se Štíbrová společní fotografii s Pártlovou.

„Jména dětí snad trefíme každá jiný. Každopádně v porodnici ležim u okna a plíny nepučuju. Měla sis to líp spočítat,“ vzkázala Martině Nikol, podle které teď obě vypadají jako „vorvani“. „Dobře, ty máš vokno, ale já vybírám hudbu na sál včetně vonných tyčinek a budeš se koukat z toho vokna ti řikam...“ smlouvá s ní Pártlová.

Její slova a fotografie pobavila i další známé osobnosti. „Vy jste moc,“ směje se herečka Patricie Pagáčová, která sama čeká prvního potomka. „Total skvělý,“ přidala se Mahulena Bočanová. „Kindervajíčka!“ raduje se Aňa Geislerová na instagramu.

Témata: Martina Pártlová Nikol Leitgeb (Štíbrová) Veronika Arichteva