Rozčarování Daniela Landy: Bordel! Jsem naprosto znechucen!

Daniel Landa na demonstraci proti opatřením. (10.1.2021) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2021 10:59 | Aktualizováno: 16. února 2021 22:05

O Danielu Landovi je v poslední době hodně slyšet, ačkoliv se nemůže věnovat své profesi. Populárnímu zpěvákovi se totiž nepozdává český postup v boji s koronavirem. Dnes se proto měl sejít s premiérem, jenže k tomu nakonec nedojde.

Daniel Landa patří ke kritikům vládního postupu v boji s koronavirovou pandemií. V Poslanecké sněmovně byl s peticí Blanický manifest už v lednu a právě dnes se na její půdu měl vrátit.

Známý hudebník měl slíbeno setkání s premiérem Andrejem Babišem, avšak v pondělí se dozvěděl, že ze setkání nakonec sešlo. Landa dal pochopitelně na sociální síti jasně najevo, že ho to naštvalo.

„Tohle mi přišlo v odpoledních hodinách ze sněmovny. Zítra dopoledne se sejdeme s našimi akademiky a poradíme se jak dál. Jsem z toho bordelu naprosto znechucenej,“ napsal svým příznivcům na facebooku.

Landovi bylo zástupci Poslanecké sněmovny sděleno, že jednání bylo zrušeno kvůli bezodkladnému řešení aktuální situace nouzového stavu. Ten od pondělí na žádost hejtmanů pokračuje, ačkoliv jej poslanci v minulém týdnu odmítli prodloužit.

Témata: Daniel Landa