Hvězda Slunečné a krásná Miss: Konečně to na ně prasklo?!

Marek Lambora 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2021 10:18

Marek Lambora má bezpochyby spoustu ctitelek, které ho zvlášť v dnešní době sociálních sítí mohou jednoduše kontaktovat. Nejspíš ale budou mít smůlu. Hvězda Slunečné má totiž podezřele blízko ke krásce, která uspěla v soutěži o královnu krásy.

Diváci Slunečné by si přáli, aby to seriálový pár dal dohromady i v reálném životě. Už nějaký čas je ale oficiálně potvrzeno samotnou Evou Burešovou, že chodí s kuchařem Přemkem Forejtem. Ovšem ani Marek Lambora prý nezůstal sám.

Podle informací webu blesk.cz byl herec přistižen s misskou Andreou Bezděkovou. Prý se chovali jako zamilovaná dvojice. Je to přitom něco přes půl roku, kdy se o jejich blízkém vztahu spekulovalo.

Tenkrát pojala média podezření na základě toho, že se oba chlubili na sociálních sítích s krátkým odstupem od sebe fotografiemi ze stejných míst. Jejich společné snímky ale tou dobou na světě nebyly.

I proto tehdy Bezděková trvala na tom, že spolu nic nemají. Nechala se totiž slyšet, že se sice znají, čemuž se ale v českém šoubyznyse nedá divit. Tak uvidíme, zdali to budou nějak vysvětlovat tentokrát.

Témata: Marek Lambora Andrea Bezděková