Zločiny Velké Prahy: Herci si natáčení užili! Co říkají diváci?

Jiří Langmajer a Jaroslav Plesl v dobových kostýmech.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. února 2021 11:01

Boženu vystřídala o nedělních večerech na obrazovkách ČT jiná historická podívaná, a to kriminální seriál z prvorepublikové Prahy. Zatímco herci si natáčení evidentně užili, diváci úplně spokojení nejsou.

Nedělní večery patří na obrazovkách prvního programu České televize nové kriminálce z dob První republiky, historickému seriálu Zločiny Velké Prahy. Také po třetím díle se na sociálních sítích množily názory diváků, kteří nejsou úplně spokojeni.

„Pořád čekám, kdy se to rozjede. Po prvním dílu jsem si řekla, že se to třeba v dalších dílech zlepší, protože potenciál to má. Bohužel seriál má výrazné sestupnou tendenci,“ zní v diskuzích, i když se objevují i opačné názory.

Nikdo přitom nezpochybňuje herecké schopnosti představitelů hlavních postav, kterými jsou Jaroslav Plesl a Jiří Langmajer. Natáčení si spolu oba užili, o čemž svědčí několik týdnů stará slova chvály druhého jmenovaného.

„Kamarádi, co mám rád a rád s nima hraju. Pan Plesl v seriálu Zločiny Velké Prahy,“ napsal Langmajer k fotografii se svým kolegou v dobových kostýmech, kterou zveřejnil na instagramu.

Témata: Zločiny Velké Prahy (seriál) Jiří Langmajer Jaroslav Plesl