Hádka o nové logo Sparty! Řepka se neudržel a...

Tomáš Řepka 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2021 16:42

Tomáš Řepka si, jak známo, nebere servítky, a to ani v případě svého bývalého zaměstnavatele. Pěkně mu totiž sepsul nové logo, ale tím to neskončilo.

Vraťme se ale na začátek. Management Sparty se rozhodl po několika desítkách let představit nové klubové logo, které nahradí to staré, jenž má většina z nás s nejúspěšnějším českým klubem neodmyslitelně spjato.

"Historický okamžik. Po 27 letech měníme logo klubu. Více informací o změně vizuální identity najdete na webu," píše se na sociálních síti, kde se nové logo odprezentovalo.

🆕Historický okamžik. Po 27 letech měníme logo klubu. Více informací o změně vizuální identity najdete na webu. #spartahistorie #navzdysparta➡️ https://t.co/owhp5JzxD9 pic.twitter.com/HaT7SSpZEt

— AC Sparta Praha historie (@ACSparta_hst) February 11, 2021

Fanouškům se ale nové logo nelíbí, a výjimkou není ani bývalý kapitán Tomáš Řepka. Ten se na Instagramu pořádně dopálil a logo zkritizoval.

"Nic tak ošklivého jsem dlouho neviděl a vysvětluje to, co se tedy ve Spartě ve skutečnosti řeší," napsal někdejší hvězdný fotbalista.

Principem komunikace loga je ponechat každému jeho názor. My vysvětlujeme, argumentujeme. Myslím, že fans to vnímají. Kritizovat může každý, i Tomáš Řepka. Ale hashtag #JaJsemSparta, který nějakou dobu používá, je úsměvný. Ne, Tome, nikdo sám o sobě není Sparta. Nebo Baník, SKS..

— Ondřej Kasík (@OndrejKasik) February 11, 2021

"Místo výkonu na hřišti tam někdo kreslí loga do bloku. To je to poslední, o co by se měli starat," dodal s tím, že se vedení klubu "daří na*rat fanoušky."

Reakce na sebe ale nenechala dlouho čekat. "Principem komunikace loga je ponechat každému jeho názor. My vysvětlujeme, argumentujeme. Myslím, že fans to vnímají. Kritizovat může každý, i Tomáš Řepka. Ale hashtag #JaJsemSparta, který nějakou dobu používá, je úsměvný. Ne, Tome, nikdo sám o sobě není Sparta," reagoval mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Témata: Tomáš Řepka AC Sparta Praha