Monika Absolonová: Kvůli covidu proškrtala diář a naplánovala jinou práci! Má to ale háček!

Absolonová, Monika

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. února 2021 21:41

Zpěvačka Monika Absolonová přišla kvůli pandemii koronaviru o většinu naplánované práce. Proto se rozhodla, že si alespoň udělá pořádek doma. Má to ale jeden zásadní háček!

Monika Absolonová musela stejně jako řada jejích kolegů kvůli covidové situaci výrazně přehodnotit své pracovní plány a program. „Na začátku února jsem si do diáře místo vystoupeni, představení a koncertů, které jsem přeškrtala, a rozepsala úklid...“ posteskla si zpěvačka, která teď většinu času tráví doma se svými malými syny.

A aby fanouškům dokázala, že úklid je u ní doma skutečně potřebný, vyfotila se s hromadou nepořádku v chodbě. „Dva dny šatna, den koupelna atd...“ popisuje. Má to ale jeden háček! „Už dvakrát jsem ten úklid posunula...a dnes jsem úklid zase oddálila. Tak Vám nevím... jestli tady ještě projdeme nebo budeme přeskakovat? Nevím,“ směje se Monika.

„Jen chci říct, že sníh, mráz a karanténa je pro mě úplná kapačka lenosti... Tak si myslím, že začnu v pondělí. Lenosti zdar, úklidu zmar! P.S. Koukám na tv na sněmovnu... ach jo,“ posteskla si zpěvačka, která tuší, že se ke koncertování před živým publikem jen tak nevrátí.

Fanynky Absolonovou podpořily, řadě z nich se prý také nechce uklízet. „Mně se nejlíp uklízí, když se nas..., což po sledování sněmovny asi nastane,“ přidala se jedna z diskutujících. A Monika Absolonová jí dala za pravdu. „To nastane určitě,“ vzkázala jí zpěvačka.

Témata: Monika Absolonová