Kamila Nývltová z uzavřeného Trutnova: Máme konec šmitec! Kdy už bude po všem?

Kamila Nývltová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 11:51

Koronavirová pandemie přináší stále nové a nové situace, o čemž se v posledních hodinách začali přesvědčovat lidé na Trutnovsku. Mezi nimi také zpěvačka Kamila Nývltová, která dala jasně najevo, že je už ze všeho hodně unavená.

Velkým tématem je v posledních hodinách nejen rozhodnutí o neprodloužení nouzového stavu, ale také faktické uzavření tří okresů kvůli šíření koronaviru. Jedním z postižených regionů je Trutnovsko.

Zpěvačka Kamila Nývltová, která z Trutnova pochází, tak rychle přišla o radost ze zimního počasí, kterou měla ještě v úterý. „Jako takovouhle zimu si fakt nepamatuju. Fakt mě baví, nepamatuju, kdy jsem si ji takhle užila,“ svěřila se toho dne.

Ve čtvrtek už byla zklamaná z toho, k jakým krokům sáhla vláda v jejím regionu. „Zítra máme konec šmitec. Trutnov je uzamčen,“ oznámila svým fanouškům prostřednictvím instagramového profilu.

Nývltová pochopitelně vyhlíží konec pandemie, který by snad mělo přinést masové očkování. „Prosím Vás, kdy už se do prd**ky tohle všechno zase vrátí a ukončí… blbá otázka,“ dodala.

Témata: Kamila Nývltová