Gottová se obává nejhoršího: Sežeňte vakcíny, žádá Babiše!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2021 12:22

Dominika Gottová se po smrti tatínka obává nejhoršího, tedy že přijde i o svou maminku Antonii, u které se prokázal koronavirus. Dcera legendárního zpěváka se rozhodla obrátit na premiéra Andreje Babiše s jasně formulovanou výzvou.

Dominiku Gottovou v těchto dnech trápí zdravotní stav maminky Antonie, která se nakazila koronavirem. Nejstarší dcera slavného zpěváka Karla Gotta (†80) to vnímá jako systémový problém způsobený nedostatkem vakcíny v Česku. Proto se rozhodla obrátit na předsedu vlády Andreje Babiše (ANO).

„Vážený pane premiére, píši Vám za všechny, kteří mají starší či nemocné rodiče. Sežeňte pro ně, prosím, dostatek vakcín, ať dostanou obě dávky očkování,“ píše Gottová v úvodu výzvy, kterou má redakce stars24.cz k dispozici. 

Zároveň připomněla, že maminka dostala jen jednu dávku vakcíny a té druhé se již nedočkala. „Její stav není dobrý a já se modlím, abych po nedávné ztrátě tatínka nepřišla také o ni,“ svěřila se.

„Tatínek si Vás, pane premiére, velmi vážil, mimo jiné jste se ekonomicky podílel na několika jeho turné, což už jsem loni popsala ve své knize, a proto se na Vás s touto akutní prosbou obracím,“ pokračovala.

Gottová dodala, že nejde jen o ni, ale o všechny, kdo chtějí ochránit své blízké. Babiše vyzvala, aby udělal se svým týmem v této věci maximum.

Témata: Dominika Gottová očkování Andrej Babiš