Hanka Kynychová obětí udavače: Policisté přišli, protože se svítilo a hrála hudba!

Hanka Kynychová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2021 10:31

Koronavirová doba bohužel přináší mnoho stinných stránek, jednou z nich je udávání. Na vlastní kůži to v těchto dnech poznala Hana Kynychová, za kterou přišla do fitka policie. Zjistili strážci zákona něco nekalého?

Nynější doba přísných opatření proti šíření koronaviru nepřeje ani cvičení, přitom ani žádná vládní opatření nemusí být porušována. V úterý se o tom přesvědčila známá lektorka Hanka Kynychová.

Během večerní online lekce přišli do jejího fitka policisté. „Na udání někoho z okolí museli přijít zkontrolovat, proč se každý večer ve fitku svítí a hraje hudba. Pánové byli hodní a vše v klidu prověřili. Zjistili, že se neděje nic nekalého a odešli,“ uvedla na instagramu.

„Co mě ale zaráží, je to, že má někdo v okolí žaludek na to, aby udával! Nevím, o koho se jedná, ale ráda bych dotyčnému či dotyčným vzkázala, že se ve fitku svítí proto, že zde vedu online lekce, abych prospěla ženám, které nechtějí doma tlusnout a propadat chmurám,“ vysvětlila.

Kynychová pak udavačům adresovala ještě jeden vzkaz. „Doporučila bych vám, kdybyste si místo udávaní taky zacvičili, prospělo by vám to… Je mi smutno a úzko, ale nenechám se odradit,“ dodala.

Témata: Hanka Kynychová