Charlotte Ella Gottová: Slováci jsou unešení z toho, co dokázala!

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2021 16:56

Kariéru Charlotte Elly Gottové sledují i na Slovensku, ostatně i tam měl její tatínek mnoho fanoušků. Spousta z nich už jistě dceru legendárního zpěváka sleduje na sociálních sítích.

Jak vás stars24.cz informoval, Charlotte Ella Gottová se osmělila a založila si vlastní instagramový profil, jehož pravost byla potvrzena mluvčí rodiny legendárního zpěváka, který nás opustil na podzim 2019.

Před smrtí ale Karel Gott (†80) ještě stihl představit svou dceru světu, když s ní nazpíval duet Srdce nehasnou. Není tedy divu, že si k ní na sociální sítí hned našly cestu desítky tisíc fanoušků.

Fenomenální úspěch teenagerky komentují i slovenská média. „Na snímku z neděle, že už není dítě, ale mladá slečna. V tričku nad pupek zapózovala jako modelka,“ píše server cas.sk, který upozornil na to, že neumožnila lidem fotku jakkoliv komentovat.

V úterý ráno už Charlotte měla přes 90 tisíc sledujících, což je dvakrát větší suma, než je na účtu věnovaném odkazu jejího otce. Původní oficiální profil Mistra sledovalo 172 tisíc lidí.

Témata: Charlotte Gottová