Eva Perkausová uvízla na Maledivách: Těhotným cestovatelkám může jen závidět!

Eva Perkausová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2021 15:37 | Aktualizováno: 11. února 2021 22:19

Dvě slavné cestovatelky z Malediv v těchto dnech oznámily, že jsou těhotné. Evu Perkausovou zatím takové štěstí nepotkalo, naopak přišla s jiným sdělením. Na exotické dovolené uvízla.

Zatímco Patricie Pagáčová a Veronika Kopřivová odtamtud oznámily těhotenství, Eva Perkausová přišla s jinou, méně příjemnou novinkou z Malediv. Sice si prý nemůže na nic stěžovat, ale objevila se jistá komplikace.

Pobyt si musela s přítelem neplánovaně prodloužit. „Před odjezdem z Malediv je pro návrat do ČR nutný PCR test. Partnerovi bohužel vyšel pozitivní. Znamená to, že nás z resortu na 14 dní nyní nepustí a před odletem budeme muset ještě na přetestování,“ uvedla na sociální síti.

Zdejší úřady jsou podle ní velice striktní, v resortu ale žádné problémy nemají. „I nadále máme plný servis hotelu, kde se o nás krásně starají a nic nám tu nechybí. Jsme stále v nadvodní vile a tak nejen, že čerpáme vitamín D ze sluníčka, ale můžeme se i smočit,“ napsala moderátorka.

„Upřímně si nedokážu představit, jak by se celá situace vyvíjela, kdybychom odcestovali ‚na vlastní pěst‘,“ dodala Perkausová s tím, že jim byly bezplatně posunuty letenky.

Témata: Eva Perkausová