Petr Čtvrtníček: Po koronaviru už je v plném zápřahu!

Petr Čtvrtníček 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2021 8:33

Není žádným tajemstvím, že si Petr Čtvrtníček před několika měsíci již prošel koronavirovou infekcí. I když tehdy musel do nemocnice, nijak zvlášť ho to nepoznamenalo. Už totiž bez potíží pracuje.

Petr Čtvrtníček byl mezi prvními slavnými osobnostmi, o jejichž peripetiích s koronavirem se psalo v médiích, protože musel být počátkem podzimu loňského roku dokonce hospitalizován.

Naštěstí se z infekce vyhrabal a nyní už se může věnovat práci, i když možnosti jsou v tomto směru omezené. Třeba na divadlo může kvůli platným opatřením zapomenout. Natáčet videoklipy však zakázáno není.

Na platformě YouTube je k dohledání video ze zákulisí vzniku sportu na podporu ozdravení fotbalového prostředí. Před kamerou se v něm potkal s Ivanem Trojanem a známými fotbalovými internacionály.

Není to poprvé, co Čtvrtníček reaguje na dění v českém fotbale. V roce 2005 se s Jiřím Lábusem podíleli na vzniku divadelní hry Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?, která vycházela z policejních odposlechů fotbalových funkcionářů.

Témata: Petr Čtvrtníček