Heidi Janků: Kvůli koronaviru půjde do práce?!

Heidi Janků 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. února 2021 19:46

Není tajemstvím, že současná situace dolehla mimo jiné i na slavné osobnosti. V době, kdy herci nemohou hrát a zpěváci zpívat, se řada umělců poohlíží po jiné práci. A ani Heidi Janků není výjimkou.

"Počítala jsem s tím, že koncerty přeložené z loňského jara bychom mohli v květnu a červnu odehrát, ale teď nevím," přiznala Sedmičce zpěvačka.

Na rozdíl od mnohých umělců ale podle magazínu netrpí finanční nouzí. "Samozřejmě že peníze odcházejí a nepřicházejí, ale já jsem v branži docela dlouho, takže nějakou rezervu mám. Veškeré velké investice jsem odložila a na normální živobytí mám. Kromě tepláků a jídla vlastně nic nepotřebuju," podotkla.

Stýská se jí však po společnosti! A proto hledá způsob, jak by se mohla dostat mezi lidi. "Jsem domluvená s dvěma kamarádkami, jedna má na starosti čerpací stanici a druhá kavárnu, na nějaké brigádě nebo záskoku, když budou potřebovat," svěřila se.

Problém je, že ani restaurace nemohou být otevřeny a do práce k okýnku se zpěvačce nechce. Tvrdí také, že se nechce nechat zaměstnat, protože kdyby se opatření uvolnila a ona by začala zpívat, zaměstnavatelé by jí moc nepoděkovali.

Témata: Heidi Janků