Anna K. bojuje s druhou rakovinou! Jak to zvládá?

Anna K. 10

Autor: Hrušková, stars24.cz

23. března 2018 15:21

Zpěvačka Anna K. se nedávno dozvěděla, že má nový druh rakovinového onemocnění. Zprvu jí celá věc zaskočila, myslela si, že po dlouholetém léčení z prvního onemocnění, má vyhráno. Bohužel život je krutý, ale zpěvačka je silná, stále vystupuje a užívá si život. Je si vědoma toho, že jediná možnost je boj.

Anna je opravdová bojovnice. Dokazuje to její chuť k životu, kterou má i potom, co se dozvěděla o nové diagnóze. „Já to vždycky říkám ženám, které mi píšou a ptají se, jak to vydrží, že jim teď byla sdělena diagnóza, že to nevydrží a že to je strašně dlouhá cesta. Není. Je to strašně rychle za vámi. Je to náročné, ale je potřeba se zvednout, postavit se čelem a jít do boje a dá se to prostě vybojovat. A fakt to strašně rychle uteče,“ uvedla zpěvačka.

Anna si je dobře vědoma toho, že jí čeká další náročné období, jak psychicky, tak i fyzicky. Ona ovšem tvrdí, že jediná možnost je boj se zákeřným onemocněním. „Je to samozřejmě takový kolotoč. Je to fyzicky náročné. Já už jsem třeba o osm let starší, než když jsem byla nemocná poprvé, takže jsem taková unavenější, zmačkanější, to je prostě tím věkem a už je organizmus trochu použitější. Tak je to náročnější. Není to úplně legrace, ale není to žádná tragédie. Jsou daleko, daleko horší věci na světě. Prostě se to dá. Musíte si to tak nastavit, není jiná možná cesta a jiný přístup, než že se zvedneš a dáš to,“ uvedla při rozhovoru pro rádio Impuls.

Zpěvačka Anna nedávno prodělala obyčejnou chřipku, ta jí na chvíli zabrzdila, ale nyní jí čeká velký koncert v Ostravě, na který se všichni fanoušci moc těší. Anna nehodlá s koncertováním přestat a chce dál dělat ostatním radost svým zpěvem.    

Témata: Anna K.