Lucie Bílá ukázala důležitého muže svého života: Je mu věrná už 23 let!

Lucie Bílá se svým manažerem 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. února 2021 15:40 | Aktualizováno: 14. února 2021 15:09

Zpěvačka Lucie Bílá (54) ukázala jednoho z nejdůležitějších mužů ve svém životě. A nejde o jejího partnera Radka ani syna Filipa! Tomuhle muži je věrná už více než 20 let.

Lucie Bílá se fanouškům svěřila, že právě oslavila jedno zásadní výročí! Světu také ukázala důležitého muže jejího života – tedy alespoň toho profesního. „20 let spolupráce jsem s Jiřím Koublem oslavila 20. Slavíkem...“ zavzpomínala nad archivní fotkou z doby, kdy se ještě vyhlašovaly ceny Český slavík. Anketa popularity byla organizována až do roku 2017.

I když už se nějaký ten pátek Slavíci nepředávají, je Lucie tomuto muži věrná! A o koho vlastně jde? „Letí to, protože dnes je to už neuvěřitelných 23 let, co se stal tento úžasný člověk mým manažerem...Tehdy mne doprovázel na předávání cen Tý-Tý a od toho dne až do teď je mým přítelem, pilířem a oporou,“ nešetří chválou Bílá.

Její manažer je pro ni zároveň i její přítel. „Stojí za mnou vždy v dobrém i zlém a dovoluji si ho považovat za člena své rodiny… Jiříčku z celého srdce vám za vše děkuji. Za ty šedivé vlásky se omlouvám...“ vzkázala mu prostřednictvím sociálních sítí zpěvačka.

Výročí spolupráce s manažerem si Bílá připomíná pravidelně. I loni ocenila jeho práci na instagramu. „Má sice už trochu bílé vlásky, ale pořád se na mě usmívá. Pokud jeho úsměv neznamená, že ze mě zešílel, tak to se mnou nebude snad tak zlé. Děkuji za všechno Jiříčku a ještě jednou tolik ju?“ napsala v roce 2020.

Témata: Lucie Bílá