Petr Muk (†45): Nechal ho jít svou cestou, teď otec zpěváka zemřel!

Petr Muk 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2021 9:48

S každým rokem, který uplyne od smrti Petra Muka, se přesvědčujeme, o jak výjimečného umělce se jednalo. Svou roli v tom sehrála i výchova, na které se pochopitelně podílel i otec zpěváka. Ladislav Muk před několika dny zemřel.

V minulém týdnu by Petr Muk (†45) býval oslavil 56. narozeniny, koncem května však uplyne již 11 let od jeho smrti. Na onen svět ho v těchto dnech následoval jeho tatínek Ladislav, kterému bylo 85 let.

Upozornil na to web blesk.cz s odkazem na facebookovou komunitu kolem legendární kapely Oceán. Zpěvákův otec dle serveru odešel v předvečer synových nedožitých narozenin, tedy ve středu 3. února.

„Že měl Petr jedinečný hlas, to víme všichni. Hodně z nás taky ví, že měl jedinečného tátu Láďu. Samozřejmě si dnes připomínáme Petrovy nedožité narozeniny a je nám smutno, že nedožité. Od včera je nám však smutno dvojnásob,“ píše se na sociální síti.

Fanoušci Oceánu pak připomněli Ladislavova slova směřovaná synovi. „Nikdy jsem mu nebránil, nechal jsem ho, aby si šel svou cestou, protože by to stejně nemělo smysl, asi by si nedal říct,“ nechal se prý slyšet.

Témata: Petr Muk