Kristina Kloubková: Už napořád, věřila vztahu s Kunešem! Jaká je realita?

Václav Kuneš a Kristina Kloubková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2021 9:06

Kristina Kloubková to před lety dala dohromady s tanečníkem Václavem Kunešem. I když si prošli jedním rozchodem, moderátorka vztahu následně stále věřila. Vyplatilo se jí to?

Je to zhruba rok a půl, co vyšlo najevo, že Kristina Kloubková a Václav Kuneš, kteří se znají přes 25 let, tvoří opět pár. Poprvé se po zhruba ročním vztahu rozešli kvůli údajným neshodám ohledně místa jejich bydliště, kdy se ani jeden z nich nechtěl vzdát svého bytu.

Když to ale dali dohromady podruhé, zaznívala silná slova. „Prostě jsme si uvědomili spoustu chyb a opět se milujeme. Teď už je to napořád,“ nechala se tehdy slyšet sympatická moderátorka zpravodajství.

Zatím to ale vypadá, že se tvář televize Nova nemýlila, protože jí vztah s tanečníkem nadále funguje. Dokládá to fotografie zveřejněná na instagramovém profilu, kde si spolu opékají buřty.

Pár ji konkrétně využil jako „péefko“. „Přejeme vám krásný den a do toho Nového neznámého roku 2021 jen to nejlepší. Hlavně zdraví, sílu, radost, štěstí i lásku,“ napsala Kloubková.

Témata: Kristina Kloubková Václav Kuneš